Yhdessä kokkaaminen tai juomiin tutustuminen ammattilaisten opastuksella on aina elämys

Tervetuloa Mustion Linnan Kulinaariseen Akatemiaan!

Yhdessä kokkaaminen tai juomiin tutustuminen ammattilaisten opastuksella on aina elämys. Tunnelmallisessa ja toimivassa opetuskeittiössämme syntyvät herkut, jotka on suunniteltu toteutettavaksi myös kotona. Otamme asiakkaiden toiveet huomioon.

Kokkauskursseihin sisältyy:

  • opetus hyvin varustellussa opetuskeittiössä
  • raaka-aineet
  • tilavuokra
  • esiliina lainaksi
  • reseptivihko

Kurssin hinta: 189 €/osallistuja

Minimilaskutusmäärä on kahdeksan henkilöä. Kursseille otetaan enintään 16 henkilöä kerrallaan, kurssista riippuen.

Keittiömestarin lisäksi kurssilla on mukana assistentti, joka osaltaan myös opastaa kurssilaisia.

Kurssin kesto 3 – 4,5 tuntia, riippuen kurssista ja ryhmän koosta.

Kulinaarisen kurssien kieli on suomea, ruotsia tai englantia.

Kaudet/kokonaisuudet:

Juhlava arki
(11.1.–9.5.)

Uudistetaan yhdessä arkipäivän ruokalista juhlatasolle!

Menu 1:

Blini, siianmäti
Peruna ja purjokeitto
Peura Wallenberg
Marjapiirakka

...tai Menu 2:

Creme ninon
Quiche Lorraine
Nieri Walevska
Pannacotta

Nyt kasvaa taas
(11.5.–30.6.)

Kevät on saapunut ja varhaiskasvisten aika! Saatavuuden mukaan käymme poimimassa mm. kuusenkerkkää, raparperia ja pihayrttejä.

Menu:

Ahven, kuusenkerkkä
Parsa, uppomuna
Luomubroileri, ketunleipää (pihayrttejä)
Raparperi

Ihanaa kesää
(1.7.–31.8.)

Aurinko paistaa, kukat kukkivat, elämme vuoden parasta aikaa! Katamme kauden parhaat raaka-aineet pöytään.

Menu:

Herneitä, jogurttia
Tomaatti, halloumi
Savukala, varhaisperuna
Mansikkaa, seljaa

Sadonkorjuujuhlaa
(1.9.–18.10.)

Nyt on aika kerätä viljelykasvien sadot talteen ja kokata niistä herkkuja ruokapöytään!

Menu:

(leipää + kurpitsahummusta)
Maissia
Punajuurta, hunajaa ja sipulia
Naudan Wallenberg, kaalia ja porkkanaa
Omenaa, kauraa

Metsän antimia
(19.10.–20.12.)

Metsästyskausi on meneillään, ja syksyn aikana metsä on tuottanut ruokapöytään paljon ihania raaka-aineita.

Menu:

Savustettua fasaania, paahdettua katajaa
Metsäsientä, yrttivaahtoa
Peura Wallenberg, puolukkaa ja juuresmuusia
Mustikkaa, piimälettuja