Yhdessä kokkaaminen tai juomiin tutustuminen ammattilaisten opastuksella on aina elämys

Tervetuloa Mustion Linnan Kulinaariseen Akatemiaan!

Yhdessä kokkaaminen tai juomiin tutustuminen ammattilaisten opastuksella on aina elämys.

Tunnelmallisessa ja toimivassa opetuskeittiössämme syntyvät herkut, jotka on suunniteltu toteutettavaksi myös kotona.

Räätälöimme kurssit aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Viini ja ruoka

Akatemiamme suosituin kurssi. Mielenkiintoinen neljän ruokalajin ja useamman viinin maistelumenu

Yhdessä keittiömestarimme kanssa valmistamme ylellisen ja mielenkiintoisen neljän ruokalajin illallisen ja

maistelemme erilaisia viinivaihtoehtoja ruokien kanssa.

Esimerkkimenu:

Maa-artisokkakeittoa ja maa-artisokkasipsejä

Savustettua siikaa Snappertunasta, kurkkua ja munakokkelia

Wallenbergin pihvi Inkoolaisesta peurasta, perunapyrettä ja puolukkaa

Tyrniä, valkosuklaata ja mantelikakkua

 

185 €/hlö + viinipaketti 69 € / 89 €/hlö

Juomapaketteihin sisältyy ruokalajeihin valikoidut viinit ja muut juomat sekä sommelierimme opastus.

Kokkauskurssin hintaan sisältyy opetus Kulinaarisessa Akatemiassa, tilavuokra, reseptivihko sekä laina-essu.

Keittiömestarin lisäksi kurssilla on mukana assistentti, joka osaltaan myös opastaa kurssilaisia.

Opetus on tilattavissa etukäteen englannin ja ruotsin kielellä.

Minimilaskutusmäärä on kahdeksan henkilöä. Kursseille otetaan enintään 20 henkilöä kerrallaan, kurssista riippuen.

Kurssin kesto 3 – 4,5 tuntia, riippuen kurssista ja ryhmän koosta.

 

 

Kauden riistaa (1.10-31.1.)

Yhdessä keittiömestarimme kanssa valmistamme ylellisen neljän ruokalajin riista-aterian kauden tuotteista.

Kurssilla käymme läpi myös erilaisten viinien soveltuvuutta riistaruokien kanssa.

195 €/hlö + viinipaketti alk. 69 €/hlö.

Esimerkkimenu:

Tattiravioli ja sieniconsommé

Peuratartar Inkoolaisesta peurasta ja piparjuurta

Paahdettua sorsanrintaa, haudutettua punakaalia ja kermaista lintukastiketta

Omenaa ja puolukkaa

 

Villivihannekset (16.5-19.6)

Tutustumme ja poimimme villivihanneksia Linnanpuiston alueelta. Valmistamme yhdessä maistuvan menun tuoreista yrteistä ja vihanneksista.

200 €/hlö + viinipaketti kurssille alkaen 54 €/hlö

Esimerkkimenu:

Vuohenputkea ja vuohenjuustoa

Ketunleipää ja Snappertunan kuhaa

Maitohorsmaa ja voita

Nokkosta ja karitsaa

Mustaherukanlehteä ja sitruunaa

Piparminttua ja valkosuklaata

 

Äijät keittiössä- kurssi

Kurssilla valmistamme tuhdin kolmen ruokalajin menun, jonka nautimme yhdessä paikallisten pienpanimoiden tuotteiden kanssa.

189 €/hlö + juomapaketti alkaen 49 € /hlö

Esimerkkimenu:

Itsetehtyä riistamakkaraa, sinappia ja hapankaalia

Härän ulkofileetä, papuja ja bearnaisekastiketta

Kotimaisia pientilajuustoja

Omenakeikauskakkua

 

Ladyt keittiössä- kurssi

Upea neljän ruokalajin gourmet-illallinen kuohuviineineen.

189 €/hlö + juomapaketti alk 55 €/hlö

Esimerkkimenu:

Cocktailpalavalikoima

Kukkakaalikeittoa ja siianmätitoast

Kuhaa Snappertunasta, kampasimpukkaa ja äyriäisrisottoa

Valkosuklaata ja vadelmasorbettia

 

Partytime

Kurssilla käymme läpi yhdessä hovimestarimme ja keittiömestarimme kanssa juhlien järjestämistä kotona, kattamista ja lautasliinojen taittelua, pöytäkoristeita, istumajärjestystä sekä juhlajuomia

Valmistamme yhdessä neljän ruokalajin juhlaillallisen joka soveltuu valmistettavaksi myös kotona.

Räätälöimme kurssin asiakkaidemme toiveiden mukaan.

185 €/hlö + juomapaketti alkaen 68 €/hlö

Esimerkkimenu:

Pieniä alkupaloja vadilta

Mukulasellerikeittoa

Paahdettua hanhenrintaa, omenakastiketta ja hasselbackan perunaa

Pavlova

 

Kokkauskursseihin sisältyy:

opetus hyvin varustellussa opetuskeittiössä

raaka-aineet

tilavuokra

esiliina lainaksi

reseptivihko

Juomapaketteihin sisältyy ruokalajeihin valikoidut viinit ja muut juomat sekä sommelierimme opastus.

Kurssit voidaan valita valmiista kurssitarjonnastamme tai räätälöidä ryhmänne toiveiden mukaan.

Minimilaskutusmäärä on kahdeksan henkilöä. Kursseille otetaan enintään 20 henkilöä kerrallaan, kurssista riippuen.

Keittiömestarin lisäksi kurssilla on mukana assistentti, joka osaltaan myös opastaa kurssilaisia.

Kurssin kesto 3 – 4,5 tuntia, riippuen kurssista ja ryhmän koosta.

Kulinaarisen kurssien kieli on suomi.