Usein kysytyt kysymykset - Häät

UKK - Häät

Koko Mustion Linna pihapiireineen on hotelli-ravintolamme aluetta ja kuuluu ravintolamme anniskelualueen piiriin, joten omien tarjottavien ja juomien tuominen alueelle ei ole sallittua.

Huonesiivoukset ovat käynnissä klo 12 – 16 välisen ajan. Tärkeää onkin, että hääpari mainitsee kutsussa huoneen olevan käytettävissä vasta klo 16.00 jälkeen.

 

Kirkon vihkimisajat ovat kello 15.00 tai 16.30.

Mikäli vihkminen alkaa kello 15.00 vieraat huoneensa heti vihkmisen jälkeen. 

Paviljonkiin mahtuu enintään 120 henkilöä.

Linnankrouvi on mahdollista varata kokonaan aina sesongin ja muun varaustilanteen mukaan. Koko Mustion Linnan aluetta emme pysty varaamaan, koska esim. linnanpuisto on avoin yleisölle vuoden ympäri.

Häävieraille voi varata ns. huonekiintiön hääparin nimellä juhlapäivää varten.

Juhlaa edeltävänä päivänä varaustilanteen mukaan. Yleensä ravintolamme liinoittaa ja kattaa ruokapöydät jo edellisenä päivänä, joten näin ollen tila on valmiina koristeluja ym. varten viimeistään hääpäivän aamuna

Varausmaksu 800 € veloitetaan heti varauksen vahvistamisen ja tarjouksen hyväksymisen jälkeen. 50% tilaisuuden arvosta veloitetaan kuukausi ennen tilaisuutta. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Pöytämuodot voi suunnitella hääkoordinaattorin kanssa. Hääpaketteihin sisältyy kaksi tapaamista hääkoordinaattorin kanssa ennen juhlaa.