Orangeriet talvipuutarhasauna

Entisessä kasvihuoneessa voi saunoa ja viettää aikaa yhtä aikaa noin kolmisenkymmentä henkilöä. Mukavat saunatilat ja viehättävä oleskelutila kasveineen ja avarine ikkunoineen puistonäkymällä on ihanteellinen myös juhliin, ja rentoihin kokoustilauksiin. Saunan iso terassi on täydellinen paikka saunan jälkeiseen rentoutumiseen ja illanviettoon. Rakennuksessa on 2 erikokoista saunaa ja yhteiset viihtyisät oleskelutilat.

Rantasauna

Linnankrouvin läheisyydessä sijaitsevassa rantasaunassa voi saunoa ja viettää aikaa yhtä aikaa noin 10 henkilön seurue. Sauna on hotellivieraidemme käytössä ja tilan voi vuokrata yksityiseen käyttöönsä vastaanotostamme. Rantasaunalla on yksi sauna, pesuhuone ja oleskelutila sekä pieni terassi, josta on kauniit näkymät Linnan puistoon ja Mustion joelle. Rantasaunan laiturilta on mahdollisuus uimiseen Mustion joessa.

Rantasauna on Mustion Talviuimareiden käytössä ympäri vuoden. Vieraillamme on myös mahdollisuus talviuintiin sopimuksen mukaan.

 

Entisessä kasvihuoneessa voi saunoa ja viettää aikaa yhtä aikaa noin kolmisenkymmentä henkilöä. Mukavat saunatilat ja viehättävä oleskelutila