Ravintola Linnankrouvi, Mustion Linna, lähiruokaa, kamariherran kalaasit

Hjalmar Linderin juhlaillallinen Mustion Linnassa 17. marraskuuta 1904

Herkullinen monen ruokalajin menu perustuu 1904 Mustion Linnassa nautittuun illalliseen, jonka menukortti yllättäen löytyi Mustion Linnan vintiltä. Katso video Kamariherran kalaasista >>

Siirry vierainesi 1900-luvun alun kartanoromantiikkaan. Mustion Linnanherra Hjalmar Linder oli Suomen rikkain mies, tunnetuimpia suomalaisia maailmalla ja suuri kulinaristi. Linnan keittiöön tuotiin ruokalähetyksiä niin Pietarista kuin Pariisistakin. Tunnelmalliseen ravintola Linnankrouviin katetaan upea, viime vuosisadan alun juhla-illallinen.

Herkullinen monen ruokalajin menu perustuu 1904 Mustion Linnassa nautittuun illalliseen, jonka menukortti yllättäen löytyi Mustion Linnan vintiltä. Menu nautitaan luonnollisesti pitkän kaavan mukaan, upeine viineineen. Myös henkilökuntamme on puettu ajan hengen mukaisesti.

Hintaan sisältyy opastettu kierros Mustion Linnassa ennen illallista.

 

Kalaasit Hjalmar Linderin ja Mannerheimin kanssa!

Ainutlaatuinen tilaisuus nauttia illallisesta kahden Suomen historiaa vahvasti muokanneen miehen seurassa! Harvoin, jos koskaan, kenelläkään on ollut mahdollisuutta olla kärpäsenä katossa tämän mittaluokan tapaamisessa, Kamariherran Kalaaseissa illallisvieraana olemisesta nyt puhumattakaan!

Tästä ohjelmallisesta illallisesta ei loistoa ja tunnelmaa puutu!

Herra Mannerheimin voi myös tavata muistelemassa oman aikansa tarinoita Linnakierroksella, jossa ennen illallista oppaamme kanssa sukelletaan menneen ajan tunnelmiin, Hjalmar Linderin aikaan!

Hjalmar Linderiä esittää Tommy Haakana, Mannerheimia Dan Idman. Molempien roolisuorituksia kesän 2018 Viimeinen patruuna -näytelmässä ylistettiin niin lehdissä kuin suorassa yleisöpalautteessakin. Näytelmäteksti on Jan Lindroosin käsialaa, ohjauksesta ja käännöksestä suomen kielelle vastaa Marko Kokko.

Tiedustelut ja varaukset: +358(0)19 36231 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 


Hinta 89 €/hlö

Menu 17. marraskuuta 1904

Alkupalavalikoima

Häränhäntälientä ja tryffeliä

Ravunpyrstöjä ja majoneesikastiketta

Paahdettua hanhenrintaa ja omenaa

Höyrytettyä parsaa ja hollanninkastiketta

Tutti frutti- jäätelöä

Juustoja ja persikkahilloketta

Kahvi


Katso video Kamariherran kalaasista

30 s. video