Linnankrouvissa on tarjolla kuukausittain vaihtuva neljän ruokalajin illallismenu, jota on helppo tuunata pidemmäksikin kokonaisuudeksi illallisen väliin suunniteltujen annosten ansiosta. Illallismenu voidaan valmistaa myös kasvisversiona tai vegaanisena.




Illallinen

 

Menu Signature

Ahventa Särkisalosta, kuusenkerkkää ja kurkkua
(kotimaisella kaviaarilla +12 €)

Svarfarsin tilan tomaattia, vuohenjuustoa ja persiljaa

Niittylinnuntilan kananpoikaa, ruisjuuressa uppopaistettua kukkakaalia ja setsuaninpippurilla maustettua hollanninkastiketta

Vadelmaa, saksankirveliä ja kvinoaa

 

52€

 

Menu Degustation

Tartar Kosken kartanon härästä, oliiviöljyä ja fermentoitua herukkaa

Svarfarsin tilan tomaattia, vuohenjuustoa ja persiljaa

Haudutettua kuhaa Snappertunasta, grillattua voita ja savustettua perunaa

Niittylinnun tilan kananpoikaa, ruisjuuressa uppopaistettua kukkakaalia ja setsuaninpippurilla maustettua hollanninkastiketta

Vadelmaa, saksankirveliä ja kvinoaa

Tonkapapua, kirsikkaa ja maitosuklaata

 

69€

 

Menu Signature Vegan

Svarfarsin tilan tomaattia, kauraa ja persiljaa

Paahdettua kesäkaalia, paistettuja siitakesieniä, grillattua lehtikaaliöljyä ja savustettua perunaa

Hunajanaurista, ruisjuuressa uppopaistettua kukkakaalia ja vegaanista hollanninkastiketta

Vadelmaa, saksankirveliä ja kvinoaa

 

52€



 

Lisäksi illallisaikaan on tarjolla Lounge- menu nopeampaan ja / tai pienempään nälkään.

 

Lounge Menu

 

Päivän salaatti

18€

 

Pientä purtavaa
Krouvin omaa ilmakuivattua kinkkua, marinoitua valkosipulia,
Höost juustoa ja näkkileipää

17€

 

Valikoima pohjoismaisia pientilajuustoja

13€

 

Haukiwallenberg ja puikulaperunapyrettä

24€

 

 Muutokset mahdollisia

 

Lounas

Linnankrouvissa on tarjolla maanantaista perjantaihin 24.6-9.8 kolmen ruokalajin kesälounas klo 12.00 ja 15.00 välisenä aikana.

Kolmen ruokalajin menu pitää sisällään alkuruuan, pääruuan ja jälkiruuan.
Lounaan yhteyteen on aina saatavilla myös sommelierimme valitsemat juomat annoskohtaisesti .

Lounasmenumme rakentuvat pääosin paikallisista raaka-aineista ja menu on saatavilla myös kasvisversiona.

 

Alkuruoka 10 €

Päivän salaattia

tai

Varhaiskaalia, siianmätiä ja kermaviiliä

tai

Ankkarillette, raparperichutney ja paahdettua briossia

 

Pääruoka 20 €

Paahdettua Bålabyn tilan varhaisperunaa, vuohenjuustovaahtoa ja retiisiä

tai

Haukiwallenberg, puikulaperunapyrettä ja karhunlaukkäöljyä

tai

Tartar Kosken kartanon herefordista, fermentoitua porkkanaa ja Bålabyn varhaisperunaa

 

Jälkiruoka 5 €

Pala kotimaista pientilajuustoa ja fenkolihilloketta

tai

Jogurttimoussea, tattaria ja lakritsia

tai

Mansikkajäätelöä, mansikkaa ja mantelikakkua

3rkl 33 €

 

 Muutokset mahdollisia

 

 

Ruokafilosofiamme rakentuu ylpeydelle ainutlaatuisista raaka-aineista. Keskellä maaseutua se on oikeasti mahdollista!