Paviljonki

Avara ja valoisa Linnankrouvin paviljonki on suurin tilamme joka sopii niin yritystilaisuuteen kuin yksityiseen juhlaan. Tähän kauniiseen tilaan sopii pöytämuodosta riippuen jopa 120 henkilöä illalliselle, cocktail-tilaisuudessa tila on toimiva jopa 200 henkilölle. Kokoustilana tilaa suositellaan enintään 90 henkilölle. Paviljongista avautuvat kauniit näkymät suurien ikkunoiden läpi kauniiseen ja historialliseen vanhaan puistoon.

  • Paviljonki soveltuu liikuntaesteisille tilan sijaitessa rakennuksen alakerrassa.
  • Ravintolan aulassa inva wc.
  • Ravintolaan sisäänkäynnillä kynnys johon saatavilla ramppi.

 

Avara paviljonki on suurin tilamme joka sopii niin juhlaan kuin kokouspäivään.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Makasiini

Rakennus on ruukkiajalta ja se toimi aikanaan viljamakasiinina. Joen rannassa sijaitsevaan kivirakennukseen alakertaan mahtuu teatterimuodossa enintään 30 henkilöä, luokkamuodossa 26 henkilöä ja U-muodossa enintään 18 henkilöä. Yläkertaa voi hyödyntää ryhmätyötilana. Suositeltava enimmäismäärä on 16 henkilöä. Makasiinin kellarin holveissä on biljardi sekä pöytäjalkapallopeli vieraiden käytössä. Tiloja voi hyödyntää sopimuksen mukaan ryhmätyötiloina. Holveja ei suositella käytettävän talvella kovilla pakkasilla kylmyyden ja kosteuden vuoksi.

  • Alakertaan kulku pienen eteisen kautta johon korkeahko kynnys.
  • Yläkertaan portaat, rakennuksessa ei hissiä.

 

makasiini kokoustila joen vieressä

 

 

 

 

 

 

 

 

Paanutalo

Viehättävä punainen paanupäällysteinen rakennus 1800-luvulta, kätkee sisäänsä 16 hengen kokoustilan sekä opetuskeittiön. Paanukokoustilaa suositellaan U-muodossa enintään 16 henkilölle. Ihanteellinen määrä on 12 henkilölle. Opetuskeittiö on varustettu kokousvälineillä joten sitä voidaan käyttää myös kokous- tai ryhmätyötilana. Paanukokoustilaa sekä Kulinaarisen Akatemian opetuskeittötä yhdistää pieni aula josta käynti yhteiseen wc tilaan. Molemmilla puolilla aulaa on ovi erottamassa tiloja. Kulinaarisen Akatemian opetuskeittössä on diplomaattipöytä noin 8-12 henkilölle. Tilaa voi hyödyntää ryhmätyötilana sopimuksen ja varaustilanteen mukaan. Opetuskeittiötä käytetään Kulinaarisen Akatemian kokkauskursseille.

  • Ei sovellu liikuntaesteisille.
  • Yläkertaan portaat, rakennuksessa ei hissiä.

 

Kokoustila Paanutalo kuvattuna ulkoa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Talli

Mustion Linnassa on todennäköisesti Suomen ainoa uusgoottilainen kokoustila. Aivan kartanon pihapiirissä sijaitseva, aikaisemmin hevostallina palvellut rakennus on muunnettu hyvin varustelluksi kokoustilaksi. Tallin yläkertaan suositellaan luokkamuodossa ja pyöreillä pöydillä enintään 60 henkilöä.U-muodossa tilaan saadaan 36 paikkaa. Tallin yläkerrassa tilaa rajoittava katto. Yläkerran tilassa vain yksi pieni, pyöreä ikkuna. Alakerrassa on kolme ryhmätyötilaa, joista suurimpaan suositellaan enintään 30 henkilöä pöydillä teatterimuodossa ja 22 pöydillä U-muodossa. Pienemmät tilat noin 10-12 henkilölle diplomaattipöydässä. Tiloissa ikkunat joista näkymä puistoon. Talli tilassa lisäksi tilava aula, jossa tarjoillaan kokouskahvitukset.

  • Yksi Wc tilan yläkerrassa.
  • Yläkertaan portaat, rakennuksessa ei hissiä.
  • Ulko-ovella kynnys, ramppi saatavilla.

 

Tallin yläkerta kokoustilana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kokoustiloissa projektori, valkokangas sekä WLAN yhteys.

Paviljongissa lisäksi mikrofoni sekä pimennysverhot.

 

Kuvagalleriaan ->