Paviljonki

Avara ja valoisa Linnankrouvin paviljonki on suurin tilamme joka sopii niin yritystilaisuuteen kuin yksityiseen juhlaan. Paviljongista avautuvat kauniit näkymät suurien ikkunoiden läpi kauniiseen ja historialliseen vanhaan puistoon. Paviljonki soveltuu liikuntaesteisille tilan sijaitessa rakennuksen alakerrassa. Inva-wc sijaitsee ravintolan aulassa. Ravintolaan sisäänkäynnillä on kynnys, johon saatavilla ramppi

 • Kokoustila enintään 90 hengelle
 • Illalliskattaus jopa 120 hengelle
 • Cocktail-tilaisuus jopa 200 hengelle

 

Avara paviljonki on suurin tilamme joka sopii niin juhlaan kuin kokouspäivään.

 

 

 

 

 

 

 

 

Paviljonki

 

 

Talli

Mustion Linnassa on todennäköisesti Suomen ainoa uusgoottilainen kokoustila. Aivan kartanon pihapiirissä sijaitseva, aikaisemmin hevostallina palvellut rakennus on muunnettu hyvin varustelluksi kokoustilaksi. Tallin yläkerrassa on tilaa rajoittava katto ja vain yksi pieni, pyöreä ikkuna. Alakerrassa on kolme ryhmätyötilaa, yksi suurempi ja kaksi pienempää. Tiloissa on suuret ikkunat, joista näkymä puistoon. Talli tilassa lisäksi tilava aula, jossa tarjoillaan kokouskahvitukset. Yksi WC tilan yläkerrassa. Yläkertaan portaat, rakennuksessa ei ole hissiä. Ulko-ovella kynnys, ramppi saatavilla.

Tallin yläkerta:

 • U-muodossa 26 henkilöä
 • Luokkamuodossa 60 henkilöä

Tallin alakerta:

 • U-muodossa 22 henkilöä
 • Luokkamuodossa 24 henkilöä
 • Diplomaattipöydissä kahdessa pienemmässä tilassa 10 henkilöä

 

Tallin yläkerta kokoustilana

 Mustion Linnassa on todennäköisesti Suomen ainoa uusgoottilainen kokoustila.

 

 

Makasiini

Rakennus on ruukkiajalta ja se toimi aikanaan viljamakasiinina. Joen rannassa sijaitsevaan kivirakennukseen alakerrassa on avara kokoustila.Yläkertaa voi hyödyntää ryhmätyötilana. Makasiinin kellarin holveissä on biljardi sekä pöytäjalkapallopeli vieraiden käytössä. Tiloja voi hyödyntää sopimuksen mukaan ryhmätyötiloina. Holveja ei suositella käytettävän talvella kovilla pakkasilla kylmyyden ja kosteuden vuoksi. Alakertaan kulku pienen eteisen kautta, johon korkeahko kynnys. Yläkertaan portaat, rakennuksessa ei hissiä

 • U-muodossa 18 henkilöä
 • Luokkamuodossa 26 henkilöä
 • Teatterimuodossa 30 henkilöä
 • Yläkerran ryhmätyötila 16 hengelle

 

makasiini kokoustila joen vieressä

 

 

 

 

 

 

 

 
Makasiinin alakerta

 

Paanutalo

Viehättävä punainen paanupäällysteinen rakennus 1800-luvulta, kätkee sisäänsä 16 hengen kokoustilan sekä opetuskeittiön. Opetuskeittiö on varustettu kokousvälineillä joten sitä voidaan käyttää myös kokous- tai ryhmätyötilana. Paanukokoustilaa sekä Kulinaarisen Akatemian opetuskeittötä yhdistää pieni aula, josta käynti yhteiseen wc tilaan. Molemmilla puolilla aulaa on ovi erottamassa tiloja. Kulinaarisen Akatemian opetuskeittössä on diplomaattipöytä noin 8-12 henkilölle. Tilaa voi hyödyntää ryhmätyötilana sopimuksen ja varaustilanteen mukaan. Opetuskeittiötä käytetään Kulinaarisen Akatemian kokkauskursseille. Ei sovellu liikuntaesteisille. Yläkertaan portaat, rakennuksessa ei ole hissiä.

 • Kokoustilassa U-muodossa 12 henkilöä
 • Opetuskeittiössä diplomaattipöydässä 12 henkilöä

 

Kokoustila Paanutalo kuvattuna ulkoa

 

 

 

 

 The charming red shingle-covered house from the 19th century holds one conference room for 20 persons and one big room with a demonstration kitchen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Paanutalo

 

Kokoustiloista löytyy projektori, valkokangas sekä WLAN yhteys.

Paviljongissa lisäksi mikrofoni sekä pimennysverhot.

 

Kuvagalleriaan ->