Välj bland en uppsättning av enastående evenemangsplatser med historia, var och en med sin egen stil och karaktär som gör evenemanget lika speciellt som er kärlek.

I paviljongen, vårt största och mest storslagna utrymme, kan upp till 120 gäster fira bröllop.  Utsikten över parken och Svartån bidrar till atmosfären. Om ni är ute efter en intimare miljö, kan vi erbjuda vår historiska nygotiska restaurang med sina två salar och unika stämning. Här finns öppen eldstad och ljusstakar av gjutgärn som bidrar till trivseln. I den större salen kan upp till 50 gäster få plats. De röda tegelväggarna skapar en varm och behaglig atmosfär i den mindre salen med plats för upp till 40 gäster.

I paviljongen, vårt största och mest storslagna utrymme, kan upp till 120 gäster fira bröllop.

Utsikten över parken och Svartån bidrar till atmosfären. Om ni är ute efter en intimare miljö, kan vi erbjuda vår historiska nygotiska restaurang med sina två salar och unika stämning. Här finns öppen eldstad och ljusstakar av gjutgärn som bidrar till trivseln.
I den större salen kan upp till 40 gäster få plats.
De röda tegelväggarna skapar en varm och behaglig atmosfär i den mindre salen med plats för upp till 25 gäster.

Slottsparken utgör en fantastisk bakgrund till ditt bröllop. Här kan gästerna strosa omkring och njuta av vyerna i väntan på vigseln och här kan man också ta oförglömliga bröllopsfotografier.Slottsparken utgör en fantastisk bakgrund till ditt bröllop.
Här kan gästerna strosa omkring och njuta av vyerna i väntan på vigseln och här kan man också ta oförglömliga bröllopsfotografier.

Parken anlades ursprungligen år 1787 i barockstil och förnyades i slutet av 1800-talet i engelsk stil av Fridolf Linder.
Här växer exotiska och gamla träd bland slingrande stigar, statyer, romantiska lusthus och broar.

Uusgoottilaisessa Talli rakennuksessa juhla voi jatkua pitkälle yöhön baarin, tanssin ja musiikin kera.

På den gamla nygotiska stallbyggnadens vind finns det utrymme att fira till långt in på natten.
Här kan baren vara öppen och det finns plats för både musiker och dans.
Hotellrummen ligger på en kort promenads avstånd genom den stämningsfullt upplysta slottsparken.

Kyrkan i Svartå Bruk invigdes år 1761 och har plats för ca 150 personer. Både parkeringsplatsen och våra festlokaler finns på gångavstånd från kyrkan.

Kyrkan i Svartå Bruk invigdes år 1761 och har plats för ca 150 personer. Både parkeringsplatsen och våra festlokaler finns på gångavstånd från kyrkan. Gästerna kan passa på att njuta av den vackra slottsparken före och efter vigseln.
Slottsparken och den gamla bruksmiljön passar också utmärkt som miljö för bröllopsfotograferingen.

På Raseborgs församlings hemsida kan du läsa mer om kyrkan och se en 360° presentation.

Vår romantiska slottspark erbjuder goda möjligheter att fira bröllop utomhus.

Vår romantiska slottspark erbjuder goda möjligheter att fira bröllop utomhus.
Vi slår upp tält och dukar för gästerna bland parkens slingrande stigar, statyer och skuggande träd.