På Svartå Slott finns några av Finlands trivsammaste och mest unika konferensutrymmen.

På Svartå Slott finns några av Finlands trivsammaste och mest unika konferensutrymmen. Tre olika historiska byggnader har moderniserats och utrustats med modern audiovisuell teknik för att ge er de rätta ramarna för en framgångsrik konferens.

 

Svartå Slott – ett slottshotell i Raseborg

Svartå Slott ligger i västra Nyland, i Raseborgs kommun. Du kan enkelt ta dig till oss med bil från både Helsingfors, Åbo och Tammerfors.

 

Enastående mat i samband med ditt möte

Den utmärkta maten och den unika miljön i kombination med den hemtrevliga ackomoderingen och över tjugo års erfarenhet av att ordna skolningstillfällen, gör vårt koncept unikt.

 

Mötesutrymmen, hotell och programutbud

Våra konferensutrymmen är planerade för en stor variation av olika  mötesbehov, från mindre grupparbeten till upp till 60 personers konferenser. Standardutrustning i våra konferensutrymmen är projektor, flip-boards, TV, DVD-spelare och WLAN. I anslutning till konferensen kan man boka övernattning i vårt hotell. Ifall ni vill liva upp er konferansdag så har vi ett brett utbud av teambyggande tävlingar och aktiviteter att erbjuda. Kontakta våra samarbetspartner för mera information.

 

Stallet  

Stallet

Svartå Slott kan troligtvis skryta med Finlands enda nygotiska konferensutrymme.

Läs mera...

2017 magasinet syksy  

Magasinet

Det gamla gråstensmagasinet vid åstranden är planerat för ca 25 personer och vårt näststörsta fullt utrustade konferensutrymme...

Läs mera...
2015 shingle house mustion linna  

Spånhuset

Vinden på det charmfulla spånhuset från 1800-talet innehåller ett konferensutrymme för 20 personer och ett skolningskök.

Läs mera...

Den gemytliga Slottskrogen inbjuder till superba kreationer av vår idérika köksmästare.

Svartå Slottshotell i Västra Nyland ligger vackert inbäddat i den lummiga omgivningen runt den historiska Svartån.