Linnaan voi tutustua oppaamme johdolla opastetulla kierroksellamme, jonka aikana tutustutaan paikan historiaan sekä mielenkiintoisiin henkilöihin, jotka liittyvät Mustion Linnaan. Opastukset voi painottua erityisesti esim. huonekaluihin, maalauksiin, perhehistoriaan tai kummitustarinoihin ja anekdootteihin. Opastettu kierros linnalla kestää n. 45 minuuttia, opastuskielenä suomi, ruotsi, englanti tai saksa sopimuksen mukaan. Museo on avoinna kesäisin tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja lauantaisin kello 11:00-16:00.

(Viimeinen kierros alkaa klo 15:00)

Avoinna olevina päivinä kello 14:00 kierros ruotsin kielellä.

Hinnasto

Ruukkikävely

Noin tunnin kestävä opastettu kävely vanhalla ruukkialueella on tilattavissa etukäteen. Opastus alkaa Linnan portailta ja jatkuu kiemurtelevia polkuja pitkin puiston läpi, patsaiden ja huvimajan lomassa. Kierros jatkuu läpi viehättävän ruukkialueen ja vanhojen työväenasuntojen ohi, ja päättyy jälleen Linnan luo.

Hinnasto

Noin tunnin kestävä opastettu kävely vanhassa ruukkimiljöössä on tilattavissa etukäteen. Opastus alkaa Linnan portailta ja jatkuu kiemurtelevia polkuja pitkin puiston läpi, patsaiden ja huvimajan lomassa. Kierros jatkuu läpi viehättävän ruukkialueen ja vanhojen työväenasuntojen ohi, ja päättyy jälleen Linnan luo.