Oletko se sinä jota olemme odottaneet?

Liity Mustion Linnan onnelliseen perheeseen!

#unohtumattomiaelämyksiä #ainutlaatuisessaympäristössä

 

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja vakinaiseen työsuhteeseen.

Etsimme kuitenkin joukkoomme jatkuvasti osa-aikaisia sekä tarvittaessa töihin kutsuttavia erilaisiin työtehtäviin ja projekteihin, eri osastoille.

Laita rohkeasti avoin hakemus vastaanottoomme josta hakemuksesi ohjataan oikealle osastopäällikölle: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tarjoamme sinulle...

Mustion Linna tarjoaa lumoavan ja uniikin työympäristön, vahvan historiallisen perustan ja tavoitteellisen arvon, huikean hauskat ja ammattitaitoiset työkaverit sekä nautinnollisia henkilöstöetuja & elämyksiä. Satumainen alue ja ympäristö valloittaa konkaritkin edelleen päivä toisensa jälkeen. Saapuessa työvuoroon tunne on kuin saapuisi toiseen maahan!

Arvomme ->


Mustion Linnalla alkanut polku on usean kohdalla johtanut pitkäaikaiseen ja sitoutuneeseen työsuhteeseen tarjoten mahdollisuuden etenemiseen, kasvuun ja kehitykseen. Kesäkaverimme palaavat luoksemme usein kesä toisensa jälkeen, ja opettavat meille konkareillekin uusia juttuja! Työ kuin työ eri osastoilla erityisesti sesonkiaikaan on useinkin nopeatempoista emmekä voi väittää minkään työtehtävän olevan helppoa. Voimme kuitenkin väittää, että sinulla ei tule koskaan olemaan tylsää! Olemme todenneet, että Mustion Linnalla on ihan oma kello! Aika kuluu nopeasti hyvässä seurassa, tehokkaan, hauskan ja motivoivan tekemisen meiningissä!

Tavoitteemme on toimia vastuullisesti ja tarjota parasta mahdollista palvelua sekä ikimuistoisia elämyksiä, perinteitä ja historiaa kunnioittaen. Tahtotilamme on luoda ikuisia ystävyys suhteita Mustion Linnan ja vieraidensa välille.

 

Linnakierros puistokierros

 

Historiallisesti arvokasta aluetta säilytetään tuleville sukupolville.

Aluetta ylläpidetään liiketoiminnan kautta. Edesmennyt Magnus Linder osti lapsuudenkotinsa takaisin ja aloitti liiketoiminnan Mustion Linnalla 1985-1986 tavoitteena historiallisesti arvokkaan alueen säilyttäminen tuleville sukupolville. Mustion Linna on Linder suvun yksityisessä omistuksessa. Päärakennus säätiöitiin Magnus Linderin kuoltua. Omistajat eivät nosta voittoa. Tulos käytetään alueen ja tilojen ylläpitoon, restaurointiin ja kehittämiseen Magnus Linderin toivetta kunnioittaen.

 

Mustion Linna on ainutlaatuinen nähtävyys ja suosittu retkikohde

Vuosittainen vierasmäärä on kasvanut tasaisesti tunnettuuden ja näkyvyyden, sekä ennen kaikkea, vieraidemme suositusten myötä.
Palaute yhteistyökumppaneiltamme sekä vierailtamme on 4,5/5–8,5/10. Keräämme aktiviisesti palautetta tiedostaaksemme vieraidemme arvostamat asiat sekä kehityskohdat.


Mustion Linnan museo

Vanhalla rautaruukkialueella sijaitsevan Mustion Linnan yli 200 vuotta vanha päärakennus on yksi Suomen arvokkaimmista kartanoista ja kansallisesti merkittävä kulttuuriperintökohde. Kartano on museoviraston valvonnassa. Museossa järjestettävillä opastetuilla Linnakierroksilla kuullaan alueen pitkästä ja mielenkiintoisesta historiasta sekä suvun säihkyvistä ja traagisistakin vaiheista.


Hurmaava englantilaistyyppinen suuri puisto

Kartanoa ja aluetta upeine rakennuksineen ympäröi suuri ja lumoava, englantilaistyyppinen puisto, johon on vapaa pääsy. Yksityisessä omistuksessa oleva puisto rakennettiin alun perin barokkityyliin, mutta uudistettiin 1800-luvun lopulla englantilaistyyliseksi puistoksi. Tällöin puistoon istutettiin monia eksoottisia, Suomessa epätavallisia puita eri puolilta maailmaa. Nykyään puisto tarjoaa rauhaa sielulle kiemurtelevine polkuineen, huvimajoineen, romanttisine siltoineen, patsaineen sekä ainutlaatuisine kelluvine lummepolkuineen. Puisto ja Linna sijaitsevat lähellä vanhaa viehättävää Mustion ruukkikylää, jonka historia ulottuu ruukkiteollisuuden alkuaikoihin 1500-luvun lopulle.

 

Kesäteatteri ja tapahtumat

Alueella toimii suosittu kesäteatteri. Mustion Linnan kesäteatteri tuottaa katetulla ulkoilmateatterilla sesonkiaikaan laadukasta viihdettä, teatterista konsertteihin ja stand-up esityksiin. Tapahtumia Mustion Linnan alueella ja ravintola Linnankrouvissa järjestetään ympäri vuoden. Suuri puisto tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisiin aktiviteetteihin ja ohjelmiin.


Hotelli-, ravintola- ja kokouspalvelut

Mustion Linnan alueella tarjotaan museoelämysten lisäksi hotelli-, ravintola- ja kokouspalveluja historiallisissa ja hurmaavissa rakennuksissa. Kokoustiloina toimivat mm. entinen hevostalli ja vanha Viljamakasiini. Entinen talvipuutarha tarjoaa saunaelämyksen upealla näköalalla. Hotellina toimivat kartanon siipirakennus Edelfelt sekä entiset ruukin työväen asunnot. Entiseen muuntajaan valmistunut kaksikerroksinen sviitti, Merliinin Torni, on saanut nimensä taikurin mukaan, alueen tarvitessa hiukan taikaa edesmenneen omistajan mukaan.

 

Edelfelt ulkoa 3

 


Palkittu ravintola Linnankrouvi

Useasti palkittu ja monia tunnustuksia saanut Linnankrouvi toimii entisessä vaunuvajassa, jossa säilytettiin mm. Suomen yhtä vanhimmista autoista. Keittiötä luotsaa Suomen kokkimaajoukkueessakin useita vuosia toiminut Samuel Mikander.

2016
Artesaaniruoan Suomenmestaruuskilpailun toinen sija vuonna 2016 myönnettiin Mustion Linnan spelttileivälle.

2015
Hungry for Finland, Suomen Ruokamatkailutuote kilpailussa etsittiin Suomen parhaita ruokamatkailutuotteita. Mustion Linnan ”Kamariherran kalaasit” sai Merkittävä ruokamatkailuteko kunniamaininnan 4.6.2015 järjestetyssä tilaisuudessa. Palkinnon luovutti elinkeinoministeri Olli Rehn. Kilpailun taustalla olivat Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, TEM, OKM sekä Visit Finland.

2014
White Guide Nordics valitsi vuonna 2014 ensimmäisen kerran ravintola Linnankrouvin parhaiden pohjoismaiden ravintoloiden joukkoon luokkaan; Very fine level sijalla 11. Tässä oppaassa on mukana 250 ravintolaa kaikista Pohjoismaista. Ravintolaa ke

huttiin palautteessa ruokatuotteen lisäksi palvelun osalta.

2012
Makujen Suomi kilpailussa vuonna 2012 saavutti ravintola Linnankrouvi toisen sijan. Voittajaravintolan jälkeen Mustion Linnan ravintola Linnankrouvi oli vahva kakkonen. Linnankrouvin asiakkaat kiittelivät ravintolaa erityisesti erinomaisista makunautinnoista ja kauniista annoksista ainutlaatuisessa miljöössä.

 

Johanna Rosenlew Andersin SP202


Toiminnan kehityksestä

Ravintola Linnankrouvin laajennus- ja muutostyöt vuonna 2016-2017 synnyttivät kysyntään ja palautteisiin perustuen ravintolan jatkeeksi upean Paviljongin, joka mahdollistaa nyt suurienkin juhlien ja kokousten viettämisen ravintolan paikkamäärän kasvettua paviljongin ja keittiön siirtymisen myötä 65 paikasta 200 paikkaan. Mustion Linna on erittäin suosittu hääjuhlien viettopaikka ja Paviljongin valmistuttua suuretkin seurueet voivat viettää juhlaa ainutlaatuisessa, kauniissa ympäristössämme. Hääjuhlia on viikoittain läpi kesän, mutta myös useita talvi aikaan sesongin ulkopuolella.

Viimeisimpinä kehityskohteina on ollut vieraiden palautteisiin perustuvia uudistuksia, hieman taikaa tarvinnut Merliinin Torni sviitin remontointi ja verkkokauppa alustojen kehittäminen. Vastuullisen toiminnan polku, Sustainable Finland ohjelma on aloitettu. Mustion Linnalle on aiemmin myönnetty Laatutonni sekä Green Start diplomi. South Coast Bikepacking Trail -projekti on käynnistymässä.

Kasvu Openin Kasvupolku®- sparrauksessa Mustion Linna ylsi vuonna 2020 Uudenmaan Kasvupolun kolmen potentiaalisimman kasvuyrityksen joukkoon. Tuomaristo kehui vahvalla pohjalla olevaa perinteitä vaalivaa yritystä järkevästä kasvun tekemisestä. Mustion Linnassa tehdään hienoa työtä ja laadukasta liiketoimintaa kehityksen tueksi. Kotimaan matkailun trendi hyödyttää yritystä tulevaisuudessa tuomariston mukaan.

 

NAO B ja E

 

Mielestämme meillä on Suomen huiken henkilöstö!

Lojaali ja joustava henkilöstömme vuosien varrella on mahdollistanut kehityksen Mustion Linnalla. Jokaisella työntekijällä eri tehtävissä on arvokas ja merkityksellinen rooli tiimissä ja toiminnassa. Henkilöstössämme on untuvikkoja, konkareita, karanneita ja eronneita sekä takaisin luoksemme palanneita - ja  jopa yli 30 vuotta toiminnassa yhtäjaksoisesti mukana olleita jäseniä. Tuemme ja kehitämme toisiamme! Haluamme että henkilöstöllämme on hyvä olla!

Arvostamme yhteistyökykyä ja kehitysmyönteistä tahtotilaa sekä halua kasvaa, kehittyä ja oppia, yhdessä ja erikseen! Moni meistä tekee myös työtehtäviä yli osastorajojen, oman työnkuvansa ulkopuolelta hyödyntäen vahvuuksiaan, motivaatiotekijöitään sekä erityisosaamistaan tahtona kasvaa ja kehittää omaa ammattitaitoaan sekä yritystoimintaa. Värikkyys tiimissä on suurin vahvuutemme!


Henkilöstöllemme järjestetään virkistyspäiviä sekä erilaisia kursseja ja koulutuksia. Moni on suorittanut useitakin yksilöllisiä kursseja ja koulutuksia, myös oppisopimuksella.

Henkilöstöämme on ollut myös mukana kilpailuissa mm. Suomen kokkimaajoukkueen kilpailumatkoilla sekä Vuoden tarjoilija kisassa.

Toivomme henkilöstömme käyvän säännöllisesti lounaalla ja illallisella ravintolassa, vierailevan perheensä tai avecin kanssa Linnakierroksilla ja yöpymässä hotellissa voidakseen kertoa ja suositella palveluita omankin kokemuksen kautta vieraillemme. Tarjoamme henkilöstöetuna ilmaisen ruokailun avec ravintolassa säännöllisesti sekä ilmaisen majoituksen ja Linnakierroksen avec tai perheen kanssa. Tarjoamme myös hintaetuja henkilökunnalle lahjakortteihin ja tuotteisiin.

 

Ilmakuva 2

 
Vieraamme

Mustion Linna palvelee kesäaikaan päivittäin. Kesäsesongin ulkopuolella palvelemme ylesesti supistetuin aukioloajoin, palvellen kuitenkin ryhmiä ennakkotilauksesta joka päivä. Suurin osa vierailee edelleen kesäaikaan Mustion Linnalla. Tuhannet kesäteatterivieraat saapuvat nauttimaan laadukkaasta Mustion Linnan kesäteatterin tuotannosta katetulle kesäteatterille ja nauttimaan teatterimenusta ravintolaan.


Alue on hurmaava jokaiseen vuodenaikaan. Ympärivuotisen romanttisen ympäristön ja tunnelman vuoksi niin pariskunnat kuin hääseurueet ovat löytäneet Mustion Linnan myös sesonkiajan ulkopuolella. Ravintolassa ja museossa järjestettävät tapahtumat keräävät myös vieraita alueelle ympäri vuoden.


Näkyvyyden ja tunnettuuden kasvun myötä toivomme voivamme laajentaa aukioloaikoja ja tarjota näin yhä enemmän työpaikkoja sekä toivottaa tervetulleiksi yhä useamman suomalaisen ja kansainvälisenkin vieraan lumoavaan Mustion Linnaan joka päivä, kellon ympäri, ympäri vuoden!


Lämpimästi tervetuloa Mustion Linnaan!


Suurenmoista vieraanvaraisuutta vuodesta 1792
Magnificent hospitality since 1792