Mustion Linnan museossa voitte tutustua paikan pitkään historian. Interiööri runsaine maalauksineen, koristeltuine kaakeliuuneineen, kustavilainen kalustus ja alkuperäiset parkettilattiat on restauroitu alkuperäiseen kuntoonsa.Mustion Linnan museossa voitte tutustua paikan pitkään historian. Interiööri runsaine maalauksineen, koristeltuine kaakeliuuneineen, kustavilainen kalustus ja alkuperäiset parkettilattiat on restauroitu alkuperäiseen kuntoonsa.

Mustion Linnaan, historiaan ja mielenkiintoisiin henkilötarinoihin voi tutustua opastetulla kierroksella oppaamme johdolla. Opastus voi painottua erityisesti esim. huonekaluihin, maalauksiin, perhehistoriaan tai kummitustarinoihin ja anekdootteihin. Opastettu linnankierros kestää n. 45 minuuttia, opastuskielenä suomi ja ruotsi. Englanti, saksa, ranska tai venäjä sopimuksen mukaan.

 

 

 

 

 
 
LINNAN OPASTETUT KIERROKSET KESÄ 2018
Auki 6.6.-11.8., ke-la 11-16. Viimeinen kierros lähtee klo 15:00.

Heinäkuussa myös sunnuntaisin auki klo 12-15. Viimeinen kierros klo 14.

Linnanpuoti avoinna kello
10:30-15:00.

 

Opastetut kierrokset tunnin välein - tasatunnein alkavin kierroksin. Linnaan on mahdollista tutustua vain oppaamme johdolla.

Kierrokset pääosin suomen kielellä, kello 14:00 alkava kierros opastetaan ruotsin kielellä.

Ruotsin tai englannin kieliset opastukset myös muina aikoina ennakkovarauksesta.

Tiedusteltavissa myös kierroksia ranskan ja venäjän kielellä. Ranskan ja venäjän kieliset kierrokset ennakkovarauksella.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin koskien opastettuja kierroksia.