Mustion Linnan kartanohotellin vastaanotto sijaitsee ravintola Linnankrouvin yhteydessä entisessä vaunuvajassa. Kauniit hotellirakennukset sijaitsevat lumoavassa Linnan englantilaistyyppisessä puistossa, jonka läpi virtaa luonnonkaunis Mustion joki. Viehättävät hotellihuoneiksi kunnostetut 1800-luvun alun rakennukset olivat ennen rautaruukin työläisten sekä palvelusväen asuntoja. Kaikkiaan hotellissa on 30 kahden hengen huonetta, 8 yhden hengen huonetta sekä yksi vanhaan muuntajaan rakentunut kaksikerroksinen sviitti aivan joen rannalla omassa rauhassaan.

 

Linnankrouvi ulkoa kesä

 

Etsimme vastaanottovirkailijoita eri pituisiin työsuhteisiin

Etsimme vastaanottovirkailjoita osa-aikaisiin työsuhteisiin. Kaipaamme myös tuntipalkkaisia keikkalaisia! Otamme myös mielellämme vastaan työharjoittelijoita sekä oppisopimuskouluttautujia resurssien salliessa.


Vastaanottovirkailijan ensisijainen työtehtävä on vieraidemme sisään- ja uloskirjaus sekä informointi alueen tapahtumista sekä mahdollisuuksista. Vastaanottovirkailijan työtehtäviin kuuluu myös eri kanavien kautta saapuvien varausten hallinta sekä kokonaisvaltainen huolehtiminen vieraiden varausprosessista ohjeistusten mukaan eri palveluihin. Työhön kuuluu myös työpisteen siisteydestä huolehtiminen sekä muiden osastojen ja kollegojen avustus tarvittaessa.

Vastaanotossa työskentelet ammattitaitoisten esimiesten alaisuudessa. Kanssasi työskentelevät myös kokeneet vastaanottovirkailijamme ja myynti- ja toimistosihteerit sekä uudet upeat kesätyöntekijämme.

Kokemus työstä on eduksi mutta ei välttämätöntä. Perehdytämme jokaisen perusteellisesti työtehtäviin yksilöllisien tarpeiden ja työtehtävän mukaan.

 

Christine Linder reception.2

 

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Huomioimme koulutuksen, kokemuksen, kielitaidon sekä erityisosaamisesi.

Koeaika enintään 6kk, määräaikaisissa työsuhteissa enintään puolet työsuhteen pituudesta.

 

Työ on kaksivuorotyötä.

Työtä tehdään pääsääntöisesti aamu-, päivä- ja iltavuorossa kello 07:00 ja 22:00 välillä.

Mahdollisuus työaikajärjestelyihin!

 

Kirjalliset hakemukset ja CV: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kirjoita viestin viitteeksi avoin työpaikka johon haet niin viesti ohjataan oikealle haastattelijalle.

 

Lisätietoja vastaanottovirkailijan tehtävistä antaa Mice Manager, Sofia Lehtinen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätiedustelut puhelimitse: 019 36231 (Jätä soittopyyntö viestillä mikäli puheluusi ei vastata)

 

Laita rohkeasti hakemus ja tule juttusille!

 

Lämpimästi tervetuloa Mustion Linnaan!

Suurenmoista vieraanvaraisuutta vuodesta 1792
Magnificent hospitality since 1792

 

Edelfelt ulkoa 3